Voluntariat

Dacă vrei să dai puțină culoare zilelor obișnuite prin voluntariat, te așteptăm cu drag în echipa noastră. Am pregătit o gamă largă de activități de voluntariat în care te poți implica.

În activitatea noastră, voluntarii sunt o resursă extrem de importantă pe care o valorificăm în toate activitățile noastre. Ei beneficiază de sesiuni de formare pe teme care privesc legislația din domeniu, confidențialitatea datelor, protecția copilului, comunicare și tehnici de lucru cu copilul cu dizabilități.

Dacă ești plin de energie și optimism, te așteptăm în echipa noastră de voluntari. Iată cum te poți implica:

Sprijin pentru persoanele vârstnice

În cadrul acestei activități, petreci timp cu persoanele vârstnice din cadrul Serviciului Maltez în România – Filiala Timișoara. 10 seniori au nevoie de compania unei persoane și abia așteaptă să te cunoască.

Sprijin pentru elevii cu dizabilități

Dacă îți place să lucrezi cu copiii și vrei să-i ajuți să facă progrese, te poți implica în activitățile educative pe care le organizăm pentru copiii cu diferite tipuri de dizabilități.

Evenimente speciale și de strângere de fonduri

Dacă ai idei îndrăznețe, îți place să-i mobilizezi pe cei din jur și povestești cu pasiune despre copiii pe care-i ajutăm, organizarea evenimentelor este o activitate care ți se potrivește.

Dacă vrei să devii voluntar, te rugăm să completezi formularul