1 Iunie – Împreună de Ziua Copilului

La Fundația Bethany Iași este deja o tradiție să sărbătorim împreună cu copiii noștri, părinți și bunici Ziua Copilului. 1 iunie este un prilej pentru noi să ieșim din birouri, unde lăsăm totodată și haina de adulți serioși, pentru a ne bucura din plin de timpul petrecut cu cei mici. Alături de ei, ne dăm în vânt după jocuri, cântece, dansuri, picturi pe față, vată pe băț, baloane și alte astfel de dulcegării.

Fie că mergem în pădure la picnic, în parc la distracție sau în orice alt loc, an de an Ziua Copilului ne aduce amintiri și zâmbete bine tipărite pe chipul nostru și mai ales al celor mici. În acest demers găsim mereu prieteni dornici să ne ajute să aducem bucurie copiilor: Provident Financial, National Paints, DB Schenker, Primăria Municipiului Iași, dar și diverse instituții de învățământ au făcut din evenimentul „1 Iunie – Împreună de Ziua Copilului” un real succes de-a lungul anilor.

3 decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Ziua de 3 decembrie a avut mereu o însemnătate aparte pentru copiii sprijiniți de noi, dar și pentru echipa Bethany. Este prilejul ideal de a aduce puțină magie în copilăria micuților noștri printr-un program pe care îl gândim în fiecare an aparte.

Fie că îi implicăm în jocuri, le oferim cadouri sau chiar îl aducem pe Moș Crăciun mai devreme, special pentru a-i întâlni pe copiii noștri de la Bethany, avem grijă să fie întotdeauna răsfățați. Este modul nostru de a îndemna comunitatea ieșeană la solidaritate față de persoanele cu dizabilități.

Ateliere creative

În fiecare lună găsim prilej de a ne întâlni, copii, părinți și prieteni ai fundației deopotrivă, în cadrul atelierelor creative. Încercăm să propunem în diferitele ocazii activități provocatoare pentru cei mici și cei mari și să le transformăm în amintiri plăcute. Aceste întâlniri au și un scop educativ, copiii fiind stimulați să deprindănoțiuni noi într-un mediu creativ.