Voluntariat

Dacă vrei să dai puțină culoare zilelor obișnuite prin voluntariat, te așteptăm cu drag în echipa noastră. Am pregătit o gamă largă de activități de voluntariat în care te poți implica.

A Hospitall Full of Opportunities

Dacă vei deveni voluntar în cadrul acestui proiect, vei fi una dintre cele mai așteptate și iubite persoane din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași. Săptămânal, vei deschide pentru acești micuți spațiul de joacă, o lume colorată în care ei să devină din nou copii.

Centrul de Recuperare pentru copii cu dizabilități

Este locul în care micuții beneficiază de terapie recuperatorie. Vei fi printre cei care îi ajută pe copii să își facă noi prieteni, să se descurce mai bine în situații noi, să aibă mai multă încredere în ei. Sociabili și prietenoși, copiii te vor îndrăgi cu siguranță.

Evenimente speciale pentru copii, tineri sau vârstnici și de strângere de fonduri

La Bethany întotdeauna găsim motiv de sărbătoare, fie că vorbim de copiii noștri sau marcarea unor zile speciale. Cert este că ne bazăm întotdeauna pe sprijinul voluntarilor noștri în evenimentele cu tematici care mai de care mai inedite.

Țelul – Voluntari de toate vârstele

Amici pentru bunici este proiectul care, de două ori pe săptămână, deschide porțile căminului și lasă ca entuziasmul și tinerețea voluntarilor noștri să anime atmosfera locului. Seniorii vor aștepta și îndrăgi ca pe nepotul lor.

Dacă vrei să devii voluntar, te rugăm să completezi formularul

Date voluntariat Iasi