IașiYoung Hub - Sweet Solidarity!

Ideea proiectului

Sweet Solidarity s-a născut din pasiunea lui Ahmad, un tânăr licean, pentru prăjitura Basbousa, desertul copilăriei sale, o gustare dulce cu arome de apă de portocal sau de trandafir, al cărei gust te duce instant către o piață orientală animată de mărfuri colorate. Colegii lui i-au împărtășit pasiunea și au format împreună cu el echipa Sweet Solidarity, cu misiunea de a stârni apetitul pentru acest desert cât mai multor iubitori de dulciuri, totul pentru o cauză nobilă. În mini proiectul lor de antreprenoriat, cei cinci au avut susținerea antreprenorilor care i-au ghidat și le-au pus la dispoziție resurse pentru a-și duce la începlinire scopul nobil: Soft&Grace a fost spațiul unde au gătit aceste deserturi aromate, Klipa i-a ajutat să creeze packaging-ul pentru prăjituri și identitatea vizuală a echipei, iar Cuptorul Moldovencei și cafeneaua Jassyro le-au pus în vânzare.

Mentori

Bogdan, fondator Soft&Grace

Elena, fondator Klipa Creativ Pozitiv

Cauza

Echipa Sweet Solidarity a ales să direcționeze profitul din vânzările savurosului său desert către o familie nevoiașă din satul Dobrovăț cu situație materială dificilă. Sprijinul lor constă în donația de alimente, hăinuțe, jucării și alte lucruri necesare familiei.

Sweet Solidarity este formată din:

  • Antonio Dimisca|
  • Nicoleta Guzu|
  • Ahmad Koumi|
  • Miana Padurariu |
  • Ilie Todirascu

Am învățat sa nu renunțăm chiar dacă lucrurile nu au ieșit asa cum ne-am dorit din prima.

Miana

elevă și mini-antreprenor

Prin acest proiect am realizat că orice în viața asta ai nevoie de o echipă în care te poți baza.

Ahmad

elev și mini-antreprenor

Am învățat că fiecare om are o poveste, o suferință și mai ales putere de a merge mai departe. Am învățat caă nu contează banii, ci sentimentele frumoase simțite,trăite ... Asta s-a întâmplat și în cadrul proiectului IașiYoung Hub.

Ilie

elev și mini-antreprenor

Formând o echipă, am învățat să parcurgem împreună un proiect minunat , fiind loiali unul cu celălalt și având răbdarea necesară de a-l realiza.

Nicoleta

elevă și mini-antreprenor

Am învățat că toți suntem diferiți și gândim diferit, unii dedicandu-se total, alții mai puțin, dar de unul singur nu poți face nimic. Ai nevoie de o echipă pentru a realiza ceva frumos și, de asemenea, trebuie să ne ascultăm părerea unii celorlalți și să ne ascultăm reciproc.

Antonio

elev și mini-antreprenor

Ți-a plăcut articolul?
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu proiectele noastre!