VISS – Voluntariatul în Servicii Sociale

Continuăm să credem că prin voluntariat comunitatea noastră se poate transforma în bine.

Detalii

Ești colegul pe care îl căutăm?

Căutăm coleg nou în Iași, pentru postul de Asistent manager: norma de lucru full time (8 ore/zi), perioada nedeterminată.

Detalii

Săptămâna generozității la Iași, săptămâna Inimă Bună

În această săptămână, vă invităm să fiți generoși și să vă alăturați campaniei stradale de strângere de fonduri Inimă Bună.

Detalii

Cine suntem

Fundația Serviciilor Sociale Bethany susține copiii cu dizabilități și tinerii aflați în dificultate, oferindu-le sprijin terapeutic, psihologic și material. Ne îndreptăm mereu atenția spre familiile care și-au pierdut din echilibru din cauza unei probleme financiare, medicale sau de înțelegere şi lucrăm pentru a găsi soluții împreună.

Ce facem

Centru de recuperare

Specialiștii noștri lucrează cu dăruire pentru a aduce copiilor cu dizabilități și familiilor lor un strop de mai bine în viața de zi cu zi

AFLĂ MAI MULTE

Educație

Încurajăm educația tinerilor din mediul rural prin diverse acțiuni și programe și le arătăm că învățătura este calea cea mai potrivită pentru viitor.

AFLĂ MAI MULTE

Consiliere

Pentru tineri, provocările societății moderne se află la tot pasul. Echipa noastră îi ajută să-și redescopere potențialul pentru a depăși situațiile dificile.

AFLĂ MAI MULTE

Susține Bethany

Prin contribuția ta, Fundația Bethany Iași ajută un copil cu dizabilități să vorbească mai bine, să meargă în voie, să-și facă mai mulți prieteni și să zâmbească mai mult. Dacă vrei să dai puțină culoare zilelor obișnuite prin voluntariat, te așteptăm cu drag în echipa noastră.