Donează lunar

Pentru că viitorul copiilor este o misiune pe care ne-o asumăm pe termen lung, cel mai bun sprijin pentru activitățile Fundației Bethany Iași este tot pe termen lung.

De ce Debit Direct?

Debitul Direct este modalitatea cea mai simplă prin care poți sprijini recuperarea unui copil. Prin semnarea o singură dată a unui mandat de debitare, practic ne vei delega pe noi să producem schimbarea pe care ți-o dorești pentru familiile în nevoie.

 

  • știi exact unde se duc banii tăi;
  • poți vizita oricând organizația, poți cunoaște copiii pe care îi ajuți;
  • primești informări despre progresele copiilor;
  • ai o relație reală cu organizația către care donezi și vezi impactul donației tale;
Cum funcționează Debitul Direct?

Pasul 1.
Te gândești ce sumă poți dona lunar. Pot fi 20 de lei, 30, 40, 100 lei. Important e să îți fie o sumă confortabilă.

Pasul 2.
Ne întâlnim și semnezi mandatul de debit direct – prin care autorizezi banca să trimită lunar către noi suma aleasă de tine.

Pasul 3.
După ce verifică documentele, banca autorizează debitarea și, de la data specificată de tine în mandatul de DD, vor fi transferați banii către Fundația Bethany.

Pasul 4.
Periodic, îți vom povesti despre progresul copiilor, pe care poți să vii să-i cunoști și să petreci timp împreună cu ei. De asemenea, vom organiza evenimente speciale și activități la care ne-ar face plăcere să ni te alături. Vei fi practic parte dintr-o comunitate de oameni implicați care schimbă în bine viața acestor copii.

Poți încheia procesul în orice moment. În mod normal, dacă nu îți schimbi opțiunea, mandatul de Debit Direct este valabil 5 ani. Dacă, însă, la un moment dat nu mai poți/vrei să donezi suma respectivă către Bethany, dai un telefon/email fie la Fundația Bethany, fie la bancă, fie la ARC (Asociația pentru relații Comunitare) și debitarea se oprește de la acel moment. Poți, de asemenea, să ceri mărirea sau micșorarea sumei.

Mai multe despre despre Debitul Direct

Mecanismul de debit direct este popular în țările din vestul Europei și în America, iar în România a fost introdus în 2012 prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare (ARC). Vezi platforma www.donatie.ro. Cei de la ARC au negociat 2 ani cu 6 bănci din România pentru ca acestea să accepte, sub aceleași condiții, să implementeze programul de debit direct pentru ONG-uri. Practic, noi, ca să putem implementa acest mecanism, am facut o aplicație către ARC, ei au verificat-o și garantează pentru noi în fața băncilor. Cel mai mare succes este că băncile nu percep comision pentru aceste tranzacții, singurul comision fiind cel de 7% care merge la ARC pentru gestionarea programului – procent absolut justificat, fiindcă ei sunt practic intermediari între organizațiile care lucrează cu acest mecanism și băncile partenere: BRD, BCR, Raiffeisen, Unicredit, ING, Banca Transilvania.

Mai multe, poți afla de pe platforma www.donatie.ro sau completează formularul, iar noi te vom contacta pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Mai multe poți afla de pe platforma www.donatie.ro sau completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.