Sky is the limit! Sau cum toți copiii au dreptul să viseze

FEBRUARIE, 2016

Copilărie

Joacă

Caritate

Astăzi vorbim despre dorințe. Mai mari, mai mici, împlinite sau în stadiul de sămânță. La acest capitol, copiii ne dau o lecție de încredere. Acolo unde noi, cei mari, vedem obstacole la tot pasul, pentru ei, drumul spre visurile lor este lin.

Același entuziasm este prezent și la centrul nostru de recuperare. În anul 2015, am oferit 1972 de ore de terapie celor mici și ne-am bucurat de progrese constante: Giulia, în vârstă de 7 ani, diagnosticată cu dislalie polimorfă (o afecțiune de vorbire care o împiedică să pronunțe mai multe consoane) a reușit să-și corecteze vorbirea în timpul ședințelor de logopedie; Iannis, un băiat de 8 ani, care răspundea prin 2-3 cuvinte la întrebările celor din jur a învățat care este rolul povestirii, iar acum comunică mult mai bine, formulând răspunsuri în propoziții complete și face legături între idei; Cosmin, în vârstă de 8 ani, se deplasa doar cu ajutorul unui cadru, dar după exerciții repetate de kinetoterapie merge având nevoie doar de puțin sprijin.

Acestea sunt doar câteva dintre veștile bune. Am reușit să obținem aceste progrese împreună cu tine și alți 900 de prieteni care au direcționat 2% din impozitul pe venit către noi în 2015, contribuind cu peste 40.000 de lei la recuperarea copiilor cu dizabilități.

Prin acest gest, ai împlinit dorințe. Avem nevoie în continuare de sprijinul tău. Direcționează 2 % din impozitul pe venit și în acest an către Fundația Bethany! Vei fi astfel printre prietenii care asigură o ședință de terapie pentru unul dintre cei 40 de copii cu dizabilități de la centrul nostru de recuperare.

Descarcă și completează formularul 230 (dacă ești angajat) sau 200 (dacă ești persoană fizică autorizată) și deschide o lume cu nenumărate oportunități pentru un copil cu dizabilități:

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!