Serata Nobila – Evenimentul muzical al toamnei

NOIEMBRIE, 2016

Copilărie

Joacă

Caritate

Ne face plăcere să vă invităm alături de noi la SERATA NOBILA – Concert cameral de vioară și violoncel!

Pe 16 noiembrie, începând cu ora 18.30 vă așteptăm în Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare pentru o seară muzicală de mare clasă cu participarea deosebită a doi artiști recunoscuți și iubiți de publicul din țară și din străinătate:

  • Violonistul Remus Azoiței, profesor la Academia Regală de Muzică din Londra ne face onoarea de a reveni pentru a doua oară la Iași ca să susțină un concert în beneficiul educației copiilor din mediul rural.
  • Violoncelistul Filip Cristian Papa, membru fondator al Cvartetului Ad Libitum al Filarmonicii ieșene, cu care a obținut numeroase premii naționale și internaționale, este de asemenea pentru a doua oară prezent într-un concert organizat de Fundația Bethany.

Din programul evenimentului: Antonio Vivaldi – Anotimpurile, Tomaso Albinoni – Adagio pentru vioară și orgă și Josef Haydn – Concert pentru violoncel și orchestră.

Vom avea privilegiul să ne bucurăm de o demonstrație unică de talent și generozitate în beneficiul educației copiilor din mediul rural. Invitațiile se găsesc la librăriile Cărturești din Palas Mall și Iulius Mall și la sediul nostru din Varianta Uzinei nr. 1.
Evenimentul este susținut de Filarmonica de Stat Moldova Iași și Primăria Municipiului Iași.

Mulțumim partenerilor care s-au alăturat cauzei:

  • Parteneri Principali: Gemini CAD Systems, Avisso, My Plast Invetments, Rodotex
  • Partener de comunicare: Agenția Încotro
  • Parteneri: Hotel Restaurant La Castel, Ford, Tulip – Atelier de Flori, Librăriile Cărturești, Cramele Tohani, Alex Iacobescu Photography
  • Partener media principal: Magic fm
  • Parteneri media: Ziarul de Iași, Iași TV Life, Inoras.ro, CSRmedia.ro, iasifun.ro.

Detalii și rezervări: 0232/278.535; facebook.com/SerataNobila

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!