Săptămâna generozității la Iași, săptămâna Inimă Bună

DECEMBRIE, 2016

Copilărie

Joacă

Caritate

În această săptămână, vă invităm să fiți generoși și să vă alăturați campaniei stradale de strângere de fonduri Inimă Bună. Începând cu 6 decembrie, puteți dona pentru a oferi o ședință de terapie unuia din cei 50 de copii cu dizabilități care beneficiază de recuperare gratuită în cadrul centrului nostru de recuperare.

În perioada 6-9 decembrie, veți întâlni în oraș voluntarii Inimă Bună, studenți la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, specializările Asistență Socială și Psihologie, care dedică timp și energie pentru a fi alături de copiii cu dizabilități asigurându-le ședințe de terapie și în anul următor. Voluntarii Inimă Bună vor fi prezenți în marile cartiere din oraș și pot fi recunoscuți după urnele roșii, ecusoanele și vestele personalizate cu însemnele campaniei.

Fondurile mobilizate în cadrul campaniei Inimă Bună vor asigura continuitatea serviciilor centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități și în anul 2017. Acesta funcționează în cadrul Fundației Bethany de 4 ani și asigură gratuit terapie specializată pentru aproximativ 50 de copii cu deficiențe motorii și neuro-motorii (kinetoterapie, logopedie, stimulare cognitivă și senzorială, terapie prin artă, terapie ocupațională, terapie comportamentală, ludo-terapie) și activități de socializare.

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!