O nouă ediție de poveste a Balului de La Castel

MAI, 2017

Bal

Caritate

Filantropie

O nouă ediție a evenimentului caritabil Balul de La Castel va avea loc pe 8 iunie 2017 și are ca invitat special Trupa Vunk.

 

Balul de La Castel se află la cea de-a VI-a ediție și va fi prezentat de Melania Medeleanu și Pavel Bartoș. Sub tematica Odată ca niciodată, vom readuce în prim plan poveștile copilăriei și vom crea pentru cei 450 de invitați așteptați la eveniment o atmosferă aparte prin momente artistice, meniu și decoruri.

Licitația caritabilă va constitui momentul principal al serii, oferind oaspeților noștri posibilitatea de a achiziționa obiecte de artă, creații vestimentare ale cunoscuților designeri români, obiecte de colecție semnate de marile nume ale sportului românesc sau experiențe surpriză.În cadrul licitației caritabile vor fi prezente lucrări de artă aparținând artiștilor români Irina Jijian, Vladinski, Leontin Păun, Daniela Grapă, Valentina Druțu, Codrin Mircea, Alexandru Popa, Marin Gruia, care au acceptat să doneze lucrările lor în sprijinul cauzei evenimentului.

Iubitorii de sport vor avea și ei surprize de proporții, licitația incluzând tricourile cu semnătura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecău, Ilie Năstase, mingea de baschet oferită de Ghiță Mureșan sau un set de obiecte sportive dăruite de Federația Română de Oină, purtând semnătura Casei Regale.

La categoria vestimentație, invitații vor putea să liciteze pentru creațiile designerilor Stephan Pelger, Georgiana La Stada, Maressia, Florin Dobre, Chotronette, Imura sau Ceremony by Artizan.

Evenimentul își propune în fiecare an să aducă ieșenii mai aproape de copiii și tinerii în dificultate pe care îi sprijinim prin programele noastre. Așadar, descoperiți alături de noi o lume fermecată, lumea lui Odată ca niciodată!

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!