Ideea proiectului
Sweet Solidarity s-a născut din pasiunea lui Ahmad, un tânăr licean, pentru prăjitura Basbousa, desertul copilăriei sale, o gustare dulce cu arome de apă de portocal sau de trandafir, al cărei gust te duce instant către o piață orientală animată de mărfuri colorate. Colegii lui i-au împărtășit pasiunea și au format împreună cu el echipa Sweet Solidarity, cu misiunea de a stârni apetitul pentru acest desert cât mai multor iubitori de dulciuri, totul pentru o cauză nobilă. În mini proiectul lor de antreprenoriat, cei cinci au avut susținerea antreprenorilor care i-au ghidat și le-au pus la dispoziție resurse pentru a-și duce la începlinire scopul nobil: Soft&Grace a fost spațiul unde au gătit aceste deserturi aromate, Klipa i-a ajutat să creeze packaging-ul pentru prăjituri și identitatea vizuală a echipei, iar Cuptorul Moldovencei și cafeneaua Jassyro le-au pus în vânzare.
Mentori
Bogdan, fondator Soft&Grace
Elena, fondator Klipa Creativ Pozitiv
Cauza
Echipa Sweet Solidarity a ales să direcționeze profitul din vânzările savurosului său desert către o familie nevoiașă din satul Dobrovăț cu situație materială dificilă. Sprijinul lor constă în donația de alimente, hăinuțe, jucării și alte lucruri necesare familiei.
Sweet Solidarity este formată din:
-
Antonio Dimisca|
-
Nicoleta Guzu|
-
Ahmad Koumi|
-
Miana Padurariu |
-
Ilie Todirascu
Ți-a plăcut articolul?
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu proiectele noastre!