DB Schenker România a sprijinit recuperarea copiilor cu dizabilități

IUNIE, 2017

Responsabilitate

Terapie

Copii

Compania DB Schenker România a sprijinit, timp de 6 luni, terapia copiilor cu dizabilități din programul nostru de recuperare.

 

Scopul proiectului a fosta cela de a contribui la reabilitarea și la recuperarea psiho-motorie a 30 de copii cu dizabilități din județul Iași prin includerea lor într-un program integrat de terapie prin stimulare senzorială și cognitivă, ludoterapie și socializare. Pe parcursul celor 6 luni de proiect, principalele activități au constat în derularea programului integrat de terapie, prin ședințe gratuite destinate copiilor, iar centrul a fost dotat cu o ludotecă, prin care să punem la dispoziția părinților resursele necesare pentru a continua procesul de recuperare și acasă.

Pe lângă acestea, proiectul a inclus și o serie de ateliere creative cu tematici diverse (primăvara, Paște) și evenimente speciale destinate celor mici (1 Iunie – Împreună de Ziua Copilului). Proiectul face parte din programul de responsabilitate socială corporativă a companiei DB Schenker România. Mai multe detalii aici.

 

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!