Conferința Regională – un eveniment despre serviciile adresate persoanelor cu dizabilități

OCTOMBRIE, 2017

Formare continua

Servicii sociale

Conferinta regionala

Cea de-a III-a ediție a Conferinței Regionale „Calitatea serviciilor adresate persoanelor cu dizabilități” are loc pe 24 octombrie 2017 și este de neratat, mai ales dacă lucrezi în domeniul asistenței sociale.

Locația evenimentului: Iași, Hotel Traian, Sala Eminescu
Data: 24 octombrie 2017, interval orar 10.00 – 16.00

Evenimentul este dedicat specialiștilor din domeniul serviciilor adresate persoanelor cu dizabilități, atât din sectorul public cât și din cel privat și al societății civile și are drept scop crearea unui context de creștere a calității serviciilor sociale prin cunoașterea tuturor mecanismelor de finanțare și susținere a acestora.

În cadrul conferinței vor fi vizate mai multe subiecte, precum: provocările accesării serviciilor de recuperare de calitate, aspecte de succes în realizarea parteneriatului public-privat pentru implementarea în mediul rural a unui model integrat de servicii sociale, implicarea companiilor în dezvoltarea și susținerea serviciilor sociale, modele de cartografiere a nevoilor pentru furnizarea integrata a serviciilor, mecanisme de finanțare și susținere a serviciilor în contextul legislativ actual.

În cadrul conferinței, FONSS propune Workshop-ul  cu tema ”Serviciile sociale, singura cale reală de diminuare a problematicii sociale. Ce pot și ce nu pot face primăriile?”, în care va avea loc un dialog privind soluțiile pe care le au primăriile pentru achiziționarea de servicii sociale, cum se poate realiza acest proces în condițiile legii și ce experiențe există la Iași și în țară în această privință.

Dorim astfel sa creem un context favorabil de creștere a calității serviciilor sociale prin cunoașterea tuturor mecanismelor de finanțare și susținere a acestora.

Participarea este gratuită și este posibilă numai după înscrierea prin email la adresa: izabela.craciun@fun.wpmyway.com, cu cc laura.barliba@fun.wpmyway.com, precizând numele, instituția pe care o reprezinți și datele de contact. Poți vedea agenda evenimentului aici.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Centru de consiliere și sprijin pentru copii și tineri cu dizabilități”, co-finanțat de Consiliul Local Iași în perioada iulie 2016-dec 2017.

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!