Balul de La Castel își deschide din nou porțile

APRILIE, 2018

Caritate

Copii

Bal

CELESTIAL, ediția a VII-a a evenimentului filantropic Balul de La Castel, va aduce printre noi, în seara de 14 iunie, frânturi (re)descoperite din întregul Univers, va transforma invitații în călători interplanetari și va aduce mai aproape planete decorate cu praf de stele.

În fiecare an, căutăm să construim o lume aparte, a strălucirii și a generozității, prin evenimentul caritabil Balul de La Castel. La cea de-a VII-a ediție, ne dorim să depășim granițele imaginației și să aducem printre noi, chiar și pentru o seară, o parte din Univers.

Pe 14 iunie, vom descoperi împreună o lume a generozității și a luminii și vom petrece câteva ore aparte în compania gazdelor noastre, Melania Medeleanu și Pavel Bartoș. Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, programul artistic și licitația caritabilă vor fi momentele cheie ale serii. Opere de artă, creații vestimentare, obiecte de valoare, experiențe surpriză, toate vor contura un bal de poveste.

Cu fiecare ediție pe care o organizăm, Balul de La Castel devine un exemplu de inițiativă prin care comunitatea crește prin generozitate și spirit civic. Continuăm să fim aproape copiilor și tinerilor în dificultate, pe care-i sprijinim prin programele noastre: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități, programul de burse pentru elevi din mediul rural, centrul educațional din orașul Targu Frumos și centrul de consiliere pentru tinerii cu adicții, tulburări de comportament și boli cronice. Reușim să facem aceste lucruri împreună cu partenerii și sponsorii care spun prezent invitației noastre.

Fiecare ediție a Balului de La Castel este un prilej de a ne reafirma angajamentul pentru lucrurile bune care se întâmplă în comunitatea noastră, pentru oameni și inițiativelor lor cu impact. Este extraordinar să vezi cum o idee creativă și un scop comun pot aduce împreună oameni din industrii diferite, oameni care însă rezonează cu aceeași dorință de a fi parte dintr-o comunitate în care grija pentru ceilalți e la fel de importantă ca grija pentru sine.

Balul de La Castel este o inițiativă ieșeană care unește oamenii într-un efort comun de a aduce generozitatea și implicarea la rang de normalitate. De aceea, la Gemini CAD Systems, așteptăm cu bucurie fiecare ediție a evenimentului care ne aduce mai aproape de acest deziderat și ne simțim privilegiați să fim printre cei care contribuie la schimbare.

Traian Luca,
CEO Gemini CAD Systems

Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care ni s-au alăturat și în acest an!

Lăsați-vă purtați de curiozitate și descoperiți mai multe despre surprizele pe care vi le pregătim aici.

Ți-a plăcut articolul nostru?
Abonează-te la newsletter!