Împreună pentru copiii și tinerii aflați în dificultate!

Fundația Bethany activează de 29 de ani în interesul copiilor și tinerilor.

Împreună, facem pentru copii o sărbătoare de 365 de zile!

Ne propunem să oferim sprijin pentru un an de educație în programele Școală după Școală ale Fundației Bethany pentru 101 copii aflați în situații vulnerabile.

Direcții principale

Avem multă experiență de pus în practică și multă compasiune de oferit. Descoperă programele și proiectele Fundației Serviciilor Sociale Bethany.

Educație

Zeci de elevi care provin din medii defavorizate sunt incluși în programe de educație remedială sau în proiecte de încurajare a potențialului maxim pentru copiii capabil de performanță la învătătură.

Terapia copiilor cu dizabilități

Minim o oră de terapie pe săptămână poate ajuta un copil să facă progrese remarcabile atunci când destinul său medical pare fără rezolvare. Fundația Serviciilor Sociale Bethany lucrează cu 58 de copii.

Comunitate

Prin Fundația Serviciilor Sociale Bethany, peste 40 de ONG-uri primesc sprijin pentru creștere strategică și pentru întărirea sectorului neguvernamental.

Răspuns la situații de urgență

Peste 2000 de persoane au fost ajutate să depășească situațiile indedite și nefericite provocate de pandemia COVID-19 sau de criza refugiaților ucrainieni.

Testimoniale beneficiar

Susține cauzele și activitatea Fundației Serviciilor Sociale Bethany

Despre noi

Fundația Serviciilor Sociale Bethany este una dintre cele mai relevante organizații neguvernamentale din regiunea Moldovei, preocupată de dezvoltarea comunitară, având o reputație solidă în sprijinirea copiilor și familiilor ce provin din medii vulnerabile prin programe centrate pe educație și terapia persoanelor cu dizabilități. Hai să ne cunoști mai bine.

Balul de La Castel

Fundația Serviciilor Sociale Bethany organizează cea mai importantă gală filantropică a Moldovei, Balul de La Castel, eveniment ce adună cei mai importanți jucători din mediul business regional, uniți pentru cauza copiilor și familiilor care provin din medii vulnerabile.