Evenimente speciale

În așteptarea lui Moș Crăciun

Ori de câte ori avem ocazia de a ne reuni alături de copii și de părinți, o facem cu încântare. Crăciunul este întotdeauna prilej de bucurie și un moment în care suntem mândri de progresele realizate împreună. Este și un prilej bun de a ne contura planurile pentru viitor.

Vizite și cercuri de cunoaștere

Educația este un proces neîntrerupt, iar experiența ne-a dovedit că informația este mai bine primită când este oferită prin metode interactive. Diversele vizite și cercuri de cunoaștere organizate în cadrul activităţilor noastre îi ajută pe copii și tineri să devină mai receptivi la tot ceea ce-i înconjoară.

Să ne cunoaștem originea, tradițiile

Pentru a ști încotro ne îndreptăm, trebuie să știm care ne sunt rădăcinile. Ori de câte ori avem ocazia, le insuflăm copiilor și tinerilor valori autentice prin activități de cunoaștere și valorificare a tradițiilor populare: ateliere de modelaj, ateliere de olărit, vizite la muzee tradiționale.

Paștele – sărbătoarea creștinătății

Creativitatea și încrederea sunt esențiale pentru creșterea echilibrată a copiilor. La centrul nostru de sprijin, copiii și tinerii sunt încurajați prin diverse activități să se exprime creativ și să colaboreze în realizarea unor obiecte de decor de care să fie mândri. Se simt astfel utili și apreciați.