Inimă Bună

În preajma sărbătorii de Sfântul Nicolae respectăm negreșit tradiția de a organiza campania stradală de strângere de fonduri Inimă Bună.

Voluntarii, studenți în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” pornesc în căutare de ieșeni generoși. An de an, ei străbat străzile orașului timp de 3 zile și povestesc trecătorilor despre Fundația Bethany, despre programele sale, despre ședințele de terapie, dar mai ales despre copiii pe care îi pot ajuta printr-o donație.

Cu fiecare an care trece, campania stradală de strângere de fonduri Inimă Bună arată cât de importantă este puterea celor mulți. În urne se adună contribuția mai mare sau mai mică a fiecărui ieșean generos, toate fiind la fel de importante pentru că susțin ședințele de recuperare a copiilor cu dizabilități la Fundația Bethany Iași. Și poate și mai important decât atât este că atitudinea oamenilor se schimbă, devenind mult mai solidari și apreciativi cu privire la astfel de campanii și la implicarea tinerilor în activități de voluntariat.